Endodontics in Turkey

Endodonti – Diş Sağlığınızı Korumada Uzmanlar

DR-Abdurrahman Öztürk Kliniği’nde, en son teknolojileri ve gelişmiş tıbbi teknikleri kullanarak kapsamlı Endodonti hizmetleri sunma konusunda uzmanız. Ana hedefimiz, doğal dişlerinizi korumak ve sinir ile kök sorunları için etkili ve hassas tedaviler sunarak diş kaybını önlemektir.

Endodonti Nedir?

Endodonti, dişlerin iç dokularını, özellikle diş pulpasını ve köklerini tedavi etmeye odaklanan bir diş hekimliği uzmanlık alanıdır. Bu dokular zarar gördüğünde veya enfekte olduğunda, doğal dişi kurtarmak ve daha fazla komplikasyonu önlemek için zamanında ve etkili bir tedavi gereklidir.

Danışmanlığınızı Bugün Randevu Alın!

Endodontik ihtiyaçlarınız için bir danışmanlık randevusu almak üzere bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Ekibimiz, doğal dişlerinizi korumanıza ve optimal ağız sağlığına ulaşmanıza yardımcı olmak için burada. Bugün bizi arayın veya randevunuzu çevrimiçi olarak alın.

Endodonti Hizmetlerimiz

Root Canal Therapy

1. Kök Kanal Tedavisi

Kök kanal tedavisi, endodontide en yaygın prosedürlerden biridir. Dişin pulpasından enfekte veya hasar görmüş siniri çıkarıyor, kök kanalını temizliyor ve ardından daha fazla enfeksiyonu önlemek için kanalı kapatıyoruz. Bu, dişi korumaya yardımcı olur ve enfeksiyonun yayılmasını durdurur.
Retreatment of Root Canal

2. Kök Kanalı Retedavisi

Eğer başlangıçtaki kök kanal tedavisi başarısız olursa veya ağrı devam ederse, sorunu çözmek ve kök ile çevre dokuların sağlıklı olmasını sağlamak için retedavi sunuyoruz.
ITreatment of Traumatic Dental Injuries

3. Travmatik Diş Yaralanmalarının Tedavisi

Dişler travma nedeniyle zarar gördüğünde veya çatladığında, etkilenen dişleri korumak ve yaralı pulpa ile kök dokularını etkili bir şekilde tedavi etmek için uzman bakım sağlıyoruz.
Apicoectomy (Surgical Root Treatment)

4. Apikoektomi (Cerrahi Kök Tedavisi)

Eğer dişin kök ucunda bir enfeksiyon oluşursa ve bu enfeksiyon geleneksel kök kanal tedavisi ile tedavi edilemiyorsa, enfekte dokuyu çıkarmak ve diş ile kökün sağlığını sağlamak için apikoektomi uygulayabiliriz.
Dental Abscess Treatment

5. Diş Abseleri Tedavisi

Diş abseleri son derece ağrılı olabilir ve acil tedavi gerektirir. Enfeksiyonun yayılmasını önlemek ve dişi korumak için abseleri etkili bir şekilde teşhis ediyor ve tedavi ediyoruz.
Preservation of Natural Teeth

6. Doğal Dişlerin Korunması

Kliniğimizde, doğal dişlerinizi korumanın ağız sağlığınız için en iyi uzun vadeli çözüm olduğuna inanıyoruz. Endodontik tedavilerimizle, doğal dişlerinizi kurtarmaya ve çekimden kaçınmaya çalışıyoruz.

Neden Endodonti İçin Kliniğimizi Tercih Etmelisiniz?

  • Uzman Ekip: Ekibimiz, karmaşık vakaların tedavisinde uzmanlaşmış, yüksek nitelikli ve deneyimli endodonti uzmanlarından oluşmaktadır.
  • İleri Teknoloji: Doğru ve hızlı tedavi sağlamak için en son ekipman ve teknolojileri kullanıyoruz.
  • Kapsamlı Bakım: Teşhis aşamasından tedavi sonrası bakıma kadar, mükemmel sonuçlar ve hastalarımız için uzun vadeli konfor sağlamak amacıyla kapsamlı hizmetler sunuyoruz.
  • İstanbul’da Merkezi Konum: Dünyanın dört bir yanından hastaları karşılıyor ve İstanbul’daki konaklamaları sırasında onlara tam tıbbi bakım sağlıyoruz.
 
Hasta Görüşü

Ne Diyorlar